*azuriah's family FotoPage*

By: azuriah abdullah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 26-Nov-2009 09:27 Email | Share | Bookmark
Balik Kampung

Now kami kat kampung... on the way blk dr trg ke tmerah, kami menempuh perjalanan yg mencabar.... mengharung air banjir dgn kereta di setiu n besut. ada ambik pic, tp kabel kamera ke lptop tertinggal kat trg... adehhhh... jem skejap;... nak upload pic nikah dkt lptop pun tergendala ni... esok dah raya, kami sekelurga tak buat korban esok coz raya ke3 akan korban seekor lembu sempena majlis kawin.harap2 tak hujan lebat... aminnnn...adeh, byk nak kena upload ni, kat sini lg,kat blog lg.... ambik ms gak ni... takpe, cuti sekolah pjg... lgpun after 10 dis, mama dah merdeka dr belenggu oum... january 2006 - dis 2009... 4 thn yg tak diduga habisnya... yiiihaaaa,....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net