*azuriah's family FotoPage*

By: azuriah abdullah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 9-Oct-2008 12:25 Email | Share | Bookmark
HARI RAYA 2008

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lamanya tak update FP.....
just straight to the point laaa...
tahun ni turn raya kat terengganu... sedih jugak sebab semua adik beradik mama beraya kat tmerah.. mama je tak dok... huuuu...sedih sebab tak dapat joint "the tak tido malam club...."
masa tel rumah we tok malam raya, my sis duk mention juadah raya next morning... we tok buat makanan rasmi hari raya, nasi minyak ketupat, tapai,while my eldest sis buat nasi dagang, second sis buat rendang, third sis buat nasi lemak, fourth sis... eh, tu mama.... my two younger sisters just tukang makan....Waaaaa... nak balik kelate...
Tapi tak per, mama kat sini pun mama masak rendang jugak... nasi impit yang segera punyaaa...
yang penting, orang2 kesayangan mama ada di sisi....sihat walafiat... insyallah, panjang umo, kita semua sama-sama sambut raya tahun depan....

posing di pagi raya...










alaaaa....ada selipar jepun la pulokkkk... ni hasil kerja ahmad darimi la ni... selipar dapur mama tuuuu....




jommmm..kita pegi beraya...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net