*azuriah's family FotoPage*

By: azuriah abdullah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 19-Jun-2008 00:45 Email | Share | Bookmark
DARIMI MASUK WAD

bantal busuk tak tinggalll....
sian tgk tangan berjarum.
thumb sucking
 
Pusat akuatik dr wad 5CD
tgk jauh pun jadii...
 
 
suasana mlm
 
first nite
 
 
 
 
 
31st May sambut anniversary, 2nd June, darimi masuk wad.Cirit birit n muntah. Susu tak hisap, makan pun tak....Hisap susu muntah, cirit birit dlm sehari 4, 5 kali. Tanpa buang masa, kami ke hospital.Org tgk renang di Pusat Akuatik, mama tgk renang di hospital tingkat 5, wad 5CD, straight dgn kolam renang.... hoki pun boleh tengok... 2dlm 1. Mujurlah we just spent 1 night at the hospital.. tu pun rasa mcm dah duduk 2 minggu. Tak tahan tengok tangan darimi berbalut plaster dgn jarum....Sedih n kesian. Nak masuk jarum masa dkt ER pun 4 org yg pegang....




Pusat Akuatik siang n malam




Mama just tido ayam mlm tu sbb takut darimi 'terbuang'@ mencabut jarum dari tangan...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net