*azuriah's family FotoPage*

By: azuriah abdullah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 25-Apr-2008 01:34 Email | Share | Bookmark
Ayoh @Kenyir

 
 
 
 
 
 
 
 
Air terjun lasir...
 
 
Ayoh n the Geng...
Inilah gambar2 yg ayoh snap hasil gi makan angin tinggal mama n kids kat rumah tunggang langgang kat rumah... Hheheheheee... ayoh jgn mareee... gurau jerr...
Dah byk hari my hubby tanya,"Masuk doh gambar dlm FP?" Aii.... Dia pulak yg lebih2... So, untuk tidak menghampakan ayoh n friends, ni lah gambar2 nya...



Kami sekeluarga mmg dah sampai dekat Kenyir ni... tapi, just birai2 jer... duk lepak2 dekat Pengkalan Gawi tu jer... Nak naik bot ronda2, tak dok geng plus darimi still kecik. dalam 6 bulan rasanya masa tu.. tak berani nok bwk deep through the lake...





dari atas bot...


Ayoh dgn ikan toman... bila ditanya, "pancing sendiri ke?" dgn bangga ayoh jawab..."ho lah...." sambil tersengih-sengih. Lama lepas tu, baru tau ikan toman tu dipancing guna 'tauk'...




Apa yg pasti, ikan toman tu dah selamat dimakan ayoh... goreng bawang berlada...

Ni pulok air terjun Lasir ditengah2 tasik kenyir...





ada byk lagi pic... nanti laa, edit smula..Ni pulok, ayoh n the Geng ...KSPK Seni 2008 IPKT Batu Rakit.







View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net