*azuriah's family FotoPage*

By: azuriah abdullah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 19-Jun-2008 00:45 Email | Share | | Bookmark
DARIMI MASUK WAD

bantal busuk tak tinggalll....
sian tgk tangan berjarum.
thumb sucking
View all 16 photos...
31st May sambut anniversary, 2nd June, darimi masuk wad.Cirit birit n muntah. Susu tak hisap, makan pun tak....Hisap susu muntah, cirit birit dlm sehari 4, 5 kali. Tanpa buang masa, kami ke hospital.Org tgk renang di Pusat Akuatik, mama tgk renang di hospital tingkat 5, wad 5CD, straight dgn kolam renang.... hoki pun boleh tengok... 2dlm 1. Mujurlah we just spent 1 night at the hospital.. tu pun rasa mcm dah duduk 2 minggu. Tak tahan tengok tangan darimi berbalut plaster dgn jarum....Sedih n kesian. Nak masuk jarum masa dkt ER pun 4 org yg pegang....




Pusat Akuatik siang n malam




Mama just tido ayam mlm tu sbb takut darimi 'terbuang'@ mencabut jarum dari tangan...



Tuesday, 17-Jun-2008 06:56 Email | Share | | Bookmark
RANTAU PANJANG-MEI 2008

bidai...
bidai lagi....
kedai barang hiasan rumah
View all 35 photos...
Sebelum masuk/naik rumah baru, kami ke Rantau Panjang untuk cari apa2 yg patut plus cuci mata.
kami bertolak dari rumah di Tanah Merah dlm 9pagi.. Sampai di sana org sudah ramai, but still boleh parking. so, sempat la mama ambik gambar dlm keadaan mendukung darimi n agak rushing.....




masa mama lalu kat situ, ramai mak2 dara duk kerumun kedai emas celup thai ni... kdg2 seakan2 emas asli bila nmpak dari jauh..


ada sederet kedai souvenier pengantin untuk tetamu.... mmg byk sgt, dari bakul rotan, sapu tangan, mmg lawa...sapa2 nak buat kenduri kawin, mama suggest g dkt rantau pjg...


VISION!!!!

sapa sapa nok g rantau pjg, mama suggest gi dkt kedai ni, mmg murah berbanding kedai lain...pd pengalaman mama laa...


kedai souvenier



Sunday, 15-Jun-2008 07:15 Email | Share | | Bookmark
HAPPY FATHER'S DAY TO AYAH.....

To my hubby, Selamat Hari Bapa...
Kesian hari ni kena tinggal, kena jadi ayah n mama for this whole four weeks.....
THANK YOU A LOT.... jaga darimi n baihaqi elok2... i miss all of you a lot.....


Sunday, 15-Jun-2008 06:56 Email | Share | | Bookmark
Mama kena g kursus!!!!!

Here I am!!!! Lamanya mama x masuk FP. banyaknya nok tulis...... okla, mama start dgn hari ni.. mama now ber'fotopaging'' dekat Institut Perguruan Sultan Mizan, Besut untuk Kursus Sekolah Bestari selama 4 minggu!!!!! Maka, tinggallah darimi, baihaqi n ayah kat rumah... sedihnya nok tinggal rumahhhh. Mama turun dari rumah pukul 6.30pg. Luckily masa mama turun dari rumah, darimi still tido, baihaqi pun sambung tido balik lepas mandi n pakai baju taska. just bagi one kiss to both of them then mama straight turun. if lama2, mama takut mama 'hujan' di pagi hari.... Sedih sgt woo. mama stay kat hostel. n akan balik this thrursday...
Untuk semua, kami sekeluarga dah pindah rumah baru kami officially on 29 may 2008. on 31st may, anniversary kami yg ke lima.kemas rumah pun tok siap lagi, dah kena pegi kusus
Banyak perkara yg berlaku ms cuti lepas... naik rumah, darimi masuk wad sebab cirit birit n muntah, nanti mama update pics lain kali....



Tuesday, 20-May-2008 10:21 Email | Share | | Bookmark
Hari Guru 2008 SKPH

Last Sunday, all schools in Terengganu celebrated Teacher's Day... so, exam pun have to be postponed till today, tuesday and will be end tomorrow before two weeks holidays... yippiii.... yea yea cuti....yea yea cuti...
dan cuti ni jugak, kami sekeluarga akan naik rumah baru...Insya Allah, panjang umur dan tak dok aral gapo2, maka duduklah kami sekeluarga pada 30 May 2008, iaitu sehari sebelum mama n ayoh sambut anibesariii yg ke 5!!!!! Inilah hadiah dari kami berdua untuk kami berdua n anak2. Alhamdulillah, rezeki Allah Taala.
Oklaaa, mama proceed dgn hari guru pulok.. pagi tu mcm biasa, cikgu2 menyanyi lagu kami guru malaysia, ucapan2 dan diteruskan dgn permainan2. Mama masuk semuaaa... dari bola jaring, sambut belon, katok tin, boling padang etc... memang pancit + letih + collapse...

So, nilaaa antara pics yg sempat mama ambik....


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net