*azuriah's family FotoPage*

By: azuriah abdullah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 7-Jul-2008 15:25 Email | Share | | Bookmark
PULUT BAKAR MANIS.. KUALA BESUT

 
 
 
View all 6 photos...
Masa tgh2 duk surf intenet cari bahan untuk buat template, mama n k.ros duk chit chat psl kuih2 yg lama tak mkn...tup2, timbulla kuih bakar manis.. Kuih ni biasa jumpa di kelantan shj... on the spot tok ngulu kata ada kuih ni kuala besut....so, apa lagi...k.ros create idea..... JOM!!!!!
So, minum pukul 10 hari tu dipenuhi dgn kuih2.....



sapa2 yg minat nok tau pasal resepi ni, sila ke lmn web ni...http://www.ppak.kelantan.edu.my/kelantan/budaya/Makanan%20Tradisi/makanan_tradisi.htm

bekas kuih bakar yg susah nok dpt loniii...
tanya kakak jual kuih bakar, dia mewarisi bekas2 tembaga ni dari arwah tuk dia...


bekas kayu nok bentuk kuih bakar sblm dibakar dlm bekas tembaga.




kuih bakar...



Monday, 7-Jul-2008 14:19 Email | Share | | Bookmark
MAKAN MEE HOT PLATE...

 
 
 
View all 14 photos...
Tidak pernah sebelum ini....(chewahhhh...teka, ayat sape?) Nilah kali pertama kursus sepanjang jadi cikgu, mama buleh order makanan masa kursus... Nok make gapo, buleh blako...
rasa2nya, if di timbang berat bdn, memang dah jdi obes ni... Nok wak guane, duk makan sokmo... K.Yah caterer pulok supply makanan yg sedap2 sokmo... 5 kali sehari... 4 minggu org duk sedia... biasa2, duk pening mikir nok masok gapo. Paling special, kami gi makan di kedai k.yah... makan mee hot plate.. sape2 tak makan jgn jeles yerrr... memang best...

tadaaa...
....


posinggg...

ngappp...


mulan jameela control ayuu...


kak Ros habih duluuu...



sorang lagi anak dara control ayuu..


Licinnnnnn!!!!!


Monday, 7-Jul-2008 14:01 Email | Share | | Bookmark
SESI PHOTO SHOOTING....

tengoh deborrr.....
Lid dan tempayannyaaa....
 
View all 6 photos...
Kami di beri peluang buat sessi penggambaran di depan IPSM.... glamer la skejap...

tengoh deborrr.....



Lid dan tempayannya..... bakpo tu Lid?...Jauhnyooo nengung!!!!

pre testingg...



I pun nok masuk gamba jugokk...


jelingan mak2 dara....



Monday, 7-Jul-2008 12:32 Email | Share | | Bookmark
LAGI KURSUS BESTARI IPSM....

haaaa....skandal
ustaz khusukkkk....
sape tu?
View all 8 photos...
Di sini akan disertakan gambar2 selama mana kami berkampung selama 4 minggu di makmal KDP Bestari.. Hari demi hari kami makin mesra.... segala jenis pe'el ada....
Oslan n Ustaz Yaa..


ustaz yaa- best student


aksi mautt...








tok ngulu...tok nguluuu....






Thursday, 19-Jun-2008 01:34 Email | Share | | Bookmark
KURSUS BESTARI 4 MINGGU - INSTITUT PERGURUAN SULTAN MIZAN, BESUT

Hjh Che Zaini
Hari pertama
 
View all 22 photos...
Mama dapat tahu yg mama kena gi kursus ni dari kawan mama, Farah. A day after, barulah surat sampai ke sekolah mama. Mmg berat hati nak pegi, but surat atas nama mama, mmg kena pegi unless ada emergency yg betul2 menyebabkan mama tokleh attend the course. So, pegi jelaaaa....
Seramai 20 org guru yg melapor diri dari 25 org. ada yg dari Ktrg, but 3/4 dari area Jerteh n Besut. 9 guru wanita, 11 lelaki...Memang riuh n happening.. Hari pertama kusus, mmg dah noticed, makanan paling best... Mama stay kat asrama dgn Farah, K. Titina, K. Roz, Jamilah(mama panggil dia Mulan Jamila... hehehhee), Syida n K. Ti. Cikgu2 lain, semua berulang alik... Kami start 15 jun untill 10 july 2008.


[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net