*azuriah's family FotoPage*

By: azuriah abdullah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 23-Dec-2008 02:15 Email | Share | | Bookmark
Update pic...

Mama pun teruja jgk bila tgk k.ina n k.su meng'update' FP. ikut hati mmg nak update sokmo... tp gak, signal broadband kat area rumah ni tak kuat. nak msuk 1 pic pun 'bercinta' tunggu... tu yg maleh tu...
mcm mama rafeeq jgk... cuti punya cuti, 2weeks je lagi nak buka sek... nak kena inject ubat rajin la pulak... ms cuti, kami sekeluarga jd nomad... kejap kat trg, kejap kat kelate... thn ni takde cuti2 malaysia.insyaallah, ada rezeki thn dpn...
baihaqi pulak next year masuk tadika yg lebih formal... mama daftar di tadika nur ilmu, bukit payung...dekat je dgn rumah..

to kak su - bila nak mai jale trg pulok... blh kenal rumah...
to kak ina - laaa.... rafeeq pun ada bantal busuk jgk ke? blh geng dgn darimi...


Thursday, 9-Oct-2008 12:25 Email | Share | | Bookmark
HARI RAYA 2008

 
 
 
View all 18 photos...
Lamanya tak update FP.....
just straight to the point laaa...
tahun ni turn raya kat terengganu... sedih jugak sebab semua adik beradik mama beraya kat tmerah.. mama je tak dok... huuuu...sedih sebab tak dapat joint "the tak tido malam club...."
masa tel rumah we tok malam raya, my sis duk mention juadah raya next morning... we tok buat makanan rasmi hari raya, nasi minyak ketupat, tapai,while my eldest sis buat nasi dagang, second sis buat rendang, third sis buat nasi lemak, fourth sis... eh, tu mama.... my two younger sisters just tukang makan....Waaaaa... nak balik kelate...
Tapi tak per, mama kat sini pun mama masak rendang jugak... nasi impit yang segera punyaaa...
yang penting, orang2 kesayangan mama ada di sisi....sihat walafiat... insyallah, panjang umo, kita semua sama-sama sambut raya tahun depan....

posing di pagi raya...










alaaaa....ada selipar jepun la pulokkkk... ni hasil kerja ahmad darimi la ni... selipar dapur mama tuuuu....




jommmm..kita pegi beraya...



Wednesday, 27-Aug-2008 00:01 Email | Share | | Bookmark
Jalan Jalan cari pasal... KL

Cuti sekolah seminggu kalau diikutkan memang tak cukup...
hari sabtu, kami balik t.merah... then, balik semula ke trg hari selasa...
hari rabu, terus ke KL...jalan2... yg paling penting, mama nak beli baju raya darimi and abe long...
sampai KL, darimi demam... aduhhh...hancus plan mama... last2, pagi kamis, mama and sisters pegi sogo tanpa ayah... sian ayah kena jaga darimi... KL pulak pagi tu hujan turun mencurah2. kami redah jer... and within two hours, i managed to buy all the baju raya... Yeehaaa... mama punya dah tempah... yg paling penting, mama rembat 2 handbag dkt SOGO... hheheeee..
ptg tu, memandangkan darimi pun dah sihat, kami ke zoo.. Sian abe long nak tengok elephant depan mata... so, kami pun pergilaaa...


Saturday, 16-Aug-2008 02:37 Email | Share | | Bookmark
DARIMI... 1ST TIME TO SEKAYU...

 
 
 
View all 18 photos...
1st August 2008... Kami buat plan last minutes. lps zohor, about 3pm. kami proceed ke Sekayu...Lamanya tok g sekayu...last time pegi may be last year.









Saturday, 16-Aug-2008 01:01 Email | Share | | Bookmark
Chr Su dtg rumah.....

 
 
 
View all 7 photos...
Lama nya tak update FP...
Adik bongsu mama... che su and her friend came to mama's house yesterday... terpaksa lojing di sini coz tiket bas dari dungun ke tanahmerah sold out. so , yesterday, kami jalan2 area KT and last stop, Masjid Kristal
...

Che su, baju biru n her friend, yah... dekat primula ..sambil2 teman ayah hantar lukisan sempena art exhibition...





Ni masa di masjid kristal.. kami terpaksa rushing coz awan mendung dan nampak mcm nak ribut.




special pose from darimi...


[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net