*azuriah's family FotoPage*

By: azuriah abdullah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  [15]  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 7-Nov-2007 01:30 Email | Share | | Bookmark
BZ

Lamanya tak enter. bz sgt2 dgn exam papers. memang bz ...... boring betul. tapi bila pikir lagi seminggu nak cuti sekolah.. hepinya.. nak letak gambar darimi lagi.


Sunday, 28-Oct-2007 09:04 Email | Share | | Bookmark
yeaaa.......

darimi umo 14 hari.time ni kesian, mata asyik ber'tahi'.
 
 
yeaaa!!!! jadik.
k.ina, don't laugh at me ok!!!! biase laa.. mcm budak2 jgk, dpt game baru...tengah syok ni... exam papers tak mark lagi. tak pe, esok sempat lagi.
Let me add some pictures of darimi.





Sunday, 28-Oct-2007 08:55 Email | Share | | Bookmark
TRY LAGIIIII...

tg ahmad darimi masa umo 34 hari....
This is the right time to 'explore' this fpages/ both of my heroes are sleeping soudly right now... zon tenang... shhhhh..
now, nak try add pic pulak... harap2 jadik.


Sunday, 28-Oct-2007 07:44 Email | Share | | Bookmark
Assalamualaikum...... My first try...

Akhirnya setelah sekian lama, tercapai jugak impian nak ada fpages sendiri. dengan tunjuk ajar k.ina, dapatla buat secara berdikit-dikit. takpe.... lama2 pandaila... tq alot k.ina....
masa typing ni, si kecik darimi, ada on my lap. berebut nak main keyboard, pegang tangan, dia nak cuba touch keyboard dengan kaki. active teramatlah boleh tahan.....nak pakai pampers pun boleh tahan....


Sunday, 28-Oct-2007 07:44 Email | Share | | Bookmark
Assalamualaikum......

 
 
 
View all 6 photos...


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  [15]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net