*azuriah's family FotoPage*

By: azuriah abdullah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 22-Jan-2008 05:11 Email | Share | | Bookmark
Saya dapat KAKI!!!!!!

my new world....
ayah nok pegang pun tak boleh
 
View all 6 photos...
yesterday, first time mama let darimi jalan2 luar dari rumah. bukan apa, sajaaaa.... lagipun masa test pakai shoes atas rumah, dia ayik nak buang shoes tu dari kaki dia... so, takutla dia buat same habit. here he was,......



Sunday, 20-Jan-2008 05:01 Email | Share | | Bookmark
Tengku Ahmad Baihaqi and Tengku Ahmad Darimi...

 
 
 
View all 4 photos...
Masa ni, adik darimi umo nak masuk 4 bulan... tengok tu, barut perut still pakai... pesan wan mmg kena ikut. orang tua byk pantang. takut baby perut kembung, boroi dll. tapi kalau pikir2 balik, memang betul, alhamdulillah mama buat perkara yang sama dekat baihaqi, umo 2 thn setengah dah tak kencing malam.pampers pakai pun just beware jer... pagi esoknya memang still tak pee. umo 3 thn, tak pakai pampers terus....





Sunday, 20-Jan-2008 04:53 Email | Share | | Bookmark
BABY COSTUME... 2007

 
 
 
View all 4 photos...
Darimi ada masuk baby costume competition dkt ASTAKA... Saja mama and ayah nok enter sebab kebetulan ada beli barang fiffy yang kebetulan jadi syarat if nak masuk.... so, masuk laa.... alang2 masuk, dapat la saguhati dari beratus2 penyertaan.. dapatlah hamper baby...




Sunday, 20-Jan-2008 04:38 Email | Share | | Bookmark
lama nya tak upload gambar....

 
 
 
View all 11 photos...
Lamanya tak upload gambar...




Friday, 30-Nov-2007 07:47 Email | Share | | Bookmark
baru balik dari kampung....

Askm. baru balik dari kampung.. tu pun sebab ada exam yg perlu attend. rasanya if tak ade apa2, mmg still kat tmerah. nak jawab tag yang berjela2 tu, tengok la dulu yerrr.... nak update yang ni pun tertunda2 tunda. exam ada 2 paper lg. paper last will be on 6th dec. nanti lepas exam, baru boleh start...tu pun if ada masa...hehe


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net