*azuriah's family FotoPage*

By: azuriah abdullah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 29-Mar-2008 11:45 Email | Share | | Bookmark
BAIHAQI'S ART PIECE....

 
Chewah.... dengar ke tajuk, macam la bagus sgt. Tapi ni la hasil kerja baihaqi in coloring. Bab color, tak dok masalah tapi bab suruh menulis, Ya Allah, tuhan saja yg tahu.... bayangkan, masa color, pegang color pensel molek2 ada, tapi, time suruh tulis abc, bayangkan dia pegang pensel dengan ibu jari dengan jari telunjuk shj! ada jah alasan dia, ngantuk la, nok tido la dll.kecik2 dah pandai buat helah bela diri.......

Tapi, apa pun mama quite happy bila tengok dia kaler...




Friday, 21-Mar-2008 13:10 Email | Share | | Bookmark
Jogging......

 
 
 
View all 18 photos...
Hari ni kami sekeluarga lunch rumah mok. a.k.a nenek and tok ki baihaqi n darimi. Mok masak gulai ayam kampung and other dishes... yg paling best, rojak betik...yummy...
abg har, kak muni, alif, akil n si tembam afiq pun join skali.... Riuh rendah rumah mok dgn suara 3 sepupu tu.
Then, after asar, ayoh nok g jogging dekat batu buruk. bukan dekat taman awam yg ada playground. Kat taman yang dekat dgn traffic light.Masa kami sampai, org tak ramai lagi. Mmg tenang sangat2. Nasib baik Baihaqi tak mengamuk ajak g playground.




Inilah jet ultraman dynaaaa!!!!



Time tengoh baik 'gilerrrrr' dgn adik... kalau tidok,..... paham2 sdirilah....






[/img]http://www.glitterfy.com/][/url][img]


Monday, 17-Mar-2008 07:50 Email | Share | | Bookmark
Baihaqi Demam....

 
 
 
View all 4 photos...
Hari ni baihaqi demam. since last night lagi badan dia suam2. makan ubat. tup tup bangun pagi makin panas. bila check temperature, dekat2 39celcius....
mama pun, tak pikir panjang, terus ambik cuti. Baihaqi ni kalau demam, mmg tok ser dengan org lain. dengan mama jugak... Mengada ngada tak usah crita laa...mengalahkan adik. So, adik pun tak hantar rumah tuk dia...
Lepas makan ubat lagi sekali pagi tadi, baihaqi terus tido till 11a.m. Panas dah kurang dah... Ni la pic orang demam tengah main toy car.. Nak lasak2 tak larat lagi... Still nak bergaya dengan baju uktraman....


"Vrooommmm vrommmmmm" lemah jer bunyi....






Saturday, 15-Mar-2008 08:33 Email | Share | | Bookmark
Gi 'Blarok' di Kuala Berang... ErMa HaSLiNa & Syed Masrul....

 
 
 
View all 16 photos...
Hari ni mama, ayoh and baihaqi ada jemputan 'blarok'@rombongan pengantin perempuan di Kg Butut Kuala Berang. Pengantin perempuan bukan org lain, anak sepupu mama yg mengajar si SMK Kuala Berang. Macam mama jugak, dapat org terengganu... Jodohhhh....
Disebabkan mama tak dapat pegi masa majlis di tanah merah, so, mama join ahli 'blarok' ni...
Darimi x join.. tinggalkan sekejap rumah tuknya. so, inilah pictures yang sempat di ambil masa majlis menyambut menantu tadi....


Untuk Ema n Syed..... Selamat Pengantin Baru.... Moga kekal bahagia selamanya selagi hayat masih ada ....

wajah bahgia....


Dengan Mak mertua....



Anak branok belah mama@ahli blarok dari tanah merah....



Pengantin Baru.....






Hai..... nama saya Anis.... umo shaye 4 tahun.... nak berkenalan? shaye kena tanya ibu saya shaye dulu....
Ini pun anak sepupu mama juga..



Ini Mok Yoh and MokSu Moh... "Shy shy cat lagi...



Serangggg!!!!!!



Tuesday, 11-Mar-2008 09:01 Email | Share | | Bookmark
BARU BALIK DARI KG...

Kami sekeluarga baru sampai dari kg tengah hari tadi.... balik mengundi la katakan. First time mama g ngundi... masa PRU 11, mama tengah dalam pantang ke Baihaqi... baru tau rasa mengundi macam mana.... Masa balik kg, sama dengan rafeeq, aiman n amalina la... seronok sangat masa jumpa sepupu sepapat... yang dia paling rapat, irfan, anak kak chek yg umo 6 tahun. dia bergusti, main ultraman, buat aksi spiderman, justirisers dll.


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net