Automate your Marketing
with Womplify




 
*azuriah's family FotoPage*

By: azuriah abdullah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 20-Dec-2009 23:56 Email | Share | | Bookmark
PINDAH....

http://mynameisazu.blogspot.com

kdg2 mama akan jengah juga ke FP ni... hehe..


Sunday, 6-Dec-2009 02:58 Email | Share | | Bookmark
Nikah my sis... Aslina n Azhar- 23 November 2009

 
 
 
View all 10 photos...
Sekitar Majlis Nikah... tak reti nk xplain byk2... tengok jerrrrrrrrr..


Thursday, 26-Nov-2009 09:27 Email | Share | | Bookmark
Balik Kampung

Now kami kat kampung... on the way blk dr trg ke tmerah, kami menempuh perjalanan yg mencabar.... mengharung air banjir dgn kereta di setiu n besut. ada ambik pic, tp kabel kamera ke lptop tertinggal kat trg... adehhhh... jem skejap;... nak upload pic nikah dkt lptop pun tergendala ni... esok dah raya, kami sekelurga tak buat korban esok coz raya ke3 akan korban seekor lembu sempena majlis kawin.harap2 tak hujan lebat... aminnnn...adeh, byk nak kena upload ni, kat sini lg,kat blog lg.... ambik ms gak ni... takpe, cuti sekolah pjg... lgpun after 10 dis, mama dah merdeka dr belenggu oum... january 2006 - dis 2009... 4 thn yg tak diduga habisnya... yiiihaaaa,....


Friday, 20-Nov-2009 20:03 Email | Share | | Bookmark
Yeaaaa!!!! Mama cuti pulakkk!!!

start hari ni cuti sekolah... gumbira tak terkira.. hehe.. tp, mama still ada perkara yg belum settle... thesis tak anta lg... esok tutor nak tengok jgk by hook or by crook... hiiii takutnya thesis kena reject. dah la nisa amni tak nak tido langsung siang hari.. paling lama 15 minit. tp yg bestnya mlm ni nisa tido jam 10 lagi... hisap susu jam 3 pagi,now, mama boleh proceed dgn thesis... ahad blk kelate.... rindunya my mum n my dad... blk ni ada kenduri pada raya haji ke3. kakak mama kawin... ehh, kakak? jodoh lambat nak buat mcm mana.. may be jugak adik dia tuu...(aku ler tuuu) gatal nak kawin dulu.... oklaaa... tokleh nk lama2 kat FP ni... thesis ku sdg menantiiiii.... hUUUU,,,


Saturday, 14-Nov-2009 16:19 Email | Share | | Bookmark
Start Ngajar...

hwaaaaa... esok dh start ngajar... but utk 5 hr jerrrr... hihi... nisa amni pun kenalah tinggal dgn tok diaaaa... kesiannnn. tp masalahnya, puteriku ini, refuse susu botol... even breast milk dlm botol!!. tu yg masalahnya... dah byk hr train susu botol... smpai termuntah-muntahhh... nmpak gaya, kena buat muka kesian dkt GB mintak balik ms rehat utk menyusu... nsb baik rumah MIL dekat la jgk dgn sekolah. td, mama, ayah, abe long n abe ngah ke kelulut, ada mjlis penyampaian sijil tadika. (pic kemudian)nisa mama tingggalkan dkt MIL. dah siap pam susu utk bekal....but......bygkan dr pkl 7.30 smpai pkl 1 tghr, dia tak hisap susu langsung!!!! suap dgn sudu pun tak jalan.kesian bby mama...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net